Suntem profesionisti in domeniul service tablete, indiferent de producator sau model. Daca ti s-a stricat tableta, iti face probleme si nu stii ce sa ii faci, vino si ti-o reparam noi. Nu ezita si contacteaza cel mai sigur service de tablete din Bucuresti .
Puteti aduce tabletele in atelierul nostru din Bucuresti sau sa le expediati prin curier rapid.
Oferim service tablete pe intreg teritoriul Romaniei si oferim garantie pentru serviciile prestate .
Diagnosticarea este GRATUITA! indiferent daca clientul accepta sau nu solutiile propuse de noi.
Service-ul tabletelor s-a dezvoltat incepand cu 2010 ca urmare a apariției pe piața in numar tot mai mare a tabletelor. Service ITOOL este specializat pe reparatii tablete Apple,Lenovo,Nexus,Samsung etc.
Service-ul tabletelor a aparut ca un departament separat intr-un service gsm, deoarece echipamentele hardware sau software care stau la baza reparatiei unei tablete sunt foarte asemanatoare cu cele din service-urile gsm (ma refer la service-uri gsm mai bune si mai bine dotate cu aparatura de masura, control, lipire si dezlipire bga, si micro bga) utilizate la reparatiile telefoanelor mobile.
Reparatia unei tablete in acest moment pare si chiar este, un lucru mai greu de realizat si nu toate service-urile gsm pot repara aceste tablete asadar, alege cel mai bun loc pentru reparatii tablete din Bucuresti.
Service-ul unei tablete respecta in mare parte aceleasi principii ca si service-ul unui telefon mobil, si anume:
• constatarea defectului;
• indentificarea metodelor de reparatie;
• reparatia efectiva a defectului constatat.