Service GSM / Reparatii Telefoane Mobile

Service-ul nostru asigura reparatii telefoane pentru toate modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din alte tari, indiferent de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Dotarile tehnice pe care le avem si experienta acumulata in ultimii trei ani ne permit sa executam reparatii telefoane mobile in Bucuresti de orice fel.
Se folosesc piese originale, sau, cu acordul clientului, piese similare ale altor producatori. La intrarea în service, clientul este informat despre costurile si durata pentru reparatii telefoane mobile. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.
La noi puteti beneficia de toata gama de reparatii hardware si software pentru telefonul dumneavoastra.
Asiguram reparatii telefoane in Bucuresti, intervenim pentru orice defect, in cazul socurilor mecanice, contactului cu lichide, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente, touchscreen, display-LCD, corp carcasa, microfon, casca, senzor proximitate, probleme semnal, probleme incarcare, conectori baterie.
Serviciile noastre sunt la cel mai bun raport calitate-pret aflat pe piata service-urilor gsm din Romania.
Suntem importatori directi pentru majoritatea componentelor folosite, avand o atentie sporita la calitatea acestora.

Executam reparatii pentru o gama larga de telefoane mobile smartphone si nu numai cum ar fi: Iphone, Samsung, Nokia, HTC, Blackberry, etc.
Promitem un serviciu de calitate, atat datorita faptului ca folosim cele mai noi tehnologii de depistare a problemelor cat si faptul ca dispunem de o echipa de profesionisti, care doresc sa asigure servicii ireprosabile pentru clientii nostrii fideli dar si pentru alte persoane ce doresc rapiditate.

 

Service GSM Profesional si Reparatii Telefoane mobile la cele mai mici preturi.Service GSM , Reparatii Telefoane Bucuresti.Numai piese originale !

Service GSM,Reparatii GSM,Service Telefoane,Reparatii Telefoane Mobile,Service GSM,ipod, ipod, ecran, buton, wireless, geam, spart, crapat