gps_device_gray

Actualizare harti GPS

In cazul in care vreti spre exemplu o harta a unei tari din Europa, nici o problema. Echipa noastra de profesionisti pot sa implementeze toate hartile in GPS-ul dumneavoastra de orice tip.

Reparatii GPS / Service GPS

In cazul in care GPS-ul dumneavoastra nu mai porneste, s-ar putea sa aiba o defectiune hardware pe placa. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ajute. Apelati la noi cu incredre.

Resoftari GPS

Doriti navigatie pe GPS-ul dumnevoastra? Nici o problema, ne putem ocupa. Executam reactualizare/implemenare harti pe orice tip de GPS. Va asteptam!

Inlocuire touch GPS

In cazul in care touchscreen-ul GPS-ului dumnevoastra are probleme, ele se pot manifesta fie prin timplul indelungat pentru executarea comenzii, fie pur si simplu incapacitatea lui de a mai functiona. Uneori ati putea crede ca este de la soft, dar insa daca este de la touchscreen, putem remedia problema rapid.

Inlocuire display GPS

Chiar daca dintr-o neatentie ati scapat GPS-ul pe jos si ecranul s-a spart, nu disperati. Nici o problema, se poate schimba, dat fiind faptul ca echipa noastra este bine instruita in acest domeniu. Va putem inlocui display-ul/ecranul rapid si la un pret avantajos.

nuvi_3700_1-600x400

service gps,reparatii gps,harti gps,actualizare gps,actualizare harti gps.

actualizare harti gps,service gps,reparatii gps,service gps